keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Month Two: Projekti jatkukoon!

Vaikka kuukausi onkin vaihtunut, ei elämäntapamuutos unohdu. Pari viime päivää on ollut niin kiireistä, että terveellisempi elämä on hieman kärsinyt, tosin kiire on merkinnyt myös sitä ettei ole ehtinyt syödäkään, joten paino on pudonnut ihan huomaamatta stressatessa. Pitemmän päälle ei terveellistä, tiedän. Onneksi kiireestä huolimatta olen ehtinyt tekemään edes pieniä lenkkejä, joten ulkona on tullut oltua niin ei ihan pää leviä :D 

Nyt onneksi viikonloppua kohti taas tahti rauhoittuu ja viikonloppuna koittaakin juhlat joihin osallistun. Saa nähdä, kuinka varovainen sitä saa olla alkoholituotteiden kanssa kun ei koko tammikuussa ole tippaakaan nauttinut. Pääasia kuitenkin on hyvien ystävien näkeminen ja yhdessäolo. Juhlien jälkeen on taas hyvä palata takaisin ruotuun ja normaalielämään!

Huvittavia uutisia kuuluu Amerikan maalta, kun Kanye Westin "Fatburger" on joutunut sulkemaan ovensa. Ei tainnut läskiburgeri myydä edes rapakon takana. Hampurilaisesta tulikin mieleeni, päätin jo vuoden alussa sallia itselleni kerran kuussa jonkun epäterveellisemmän ruoan, kuten pitsan, hampurilaisen tai vastaavan. Koitin kovasti miettiä nyt helmikuun alussa, että mitä tekisi mieli jos saisin nyt valita ja syödä. Ei tee mieli mitään sellaista epäterveellistä! Päädyin käymään Subwayssa, joten olkoon patonki minun paheeni tässä kuussa. Ei ehkä se epäterveellisin valinta kuitenkaan, vaikka pikaruokaa onkin!

1 kommentti: