sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Aamukahvi, vitamiinit ja ylös-ulos-ja-lenkille!

Hyvää sunnuntaista aamua kaikille! Blogini on kerännyt jo yllättävän paljon lukijoita, kiitos siitä! Toivottavasti seuraatte vastedeskin, niin en kirjoittele täällä aivan yksikseni. ;)

Sunnuntait ovat aivan mahtavia ulkoilupäiviä (tietysti jos sataa Sputnikeja, jää lähtemättä). Sunnuntaisin kun usein on aikaa ja televisiosta tulevia seittemännen kerran uusittuja Gilmoren Tyttöjäkään ei jaksa katsoa. Täksi sunnuntaiksi voisin ottaa tavoitteeksi vähintään tunnin ulkoilua ja siihen päälle hieman painonnostelua. Painonlaskuhan tässä on siis tavoitteena, mutta painonnostelu.. no, siis tiedättehän.

Sitä ennen täytyy tosin nauttia yksi päivän parhaimmista nautinnoista, nimittäin aamukahvi. Sattui sellainen ilo vastaan, että edellinen kahvipaketti loppui ja pääsin avaamaan uuden kahvipaketin. Vasta-avatun kahvipaketin tuoksu on nimittäin sellainen ilo, jota ei ihmiselle ihan joka päivä suodakaan. Voisin sniffailla sitä pakettia loputtomiin. Kahvia kun onneksi saa vielä juoda aika huolettakin, kun siitä ei tule ei kaloreita, eikä hiilihydraatteja. Kofeiini kun ei nosta itselläni insuliinitasojakaan, niin kuin se ilmeisesti joillakin saattaa tehdä(?). Näin ainakin jostain VHH-oppaasta olin lukevinani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti